Nou viatge de natura, història i paisatge pels voluntaris i voluntàries de les ADF

Descoberta de Sòria

Cañón de Río Lobos, La Fuentona, Laguna Negra, Numancia, Sabinar de Calatañazor,  Burgo de  Osma,  Bodega  de  Ribera  del  Duero, Castell de Gormaz
Pont de l’1 de novembre de 2011 (29.10, 30.10, 31.10 i 1.11)

El 10è viatge pel voluntariat de les ADF i pels seus companys, us ofereix la possibilitat de descobrir una terra on la natura, els paisatges i la història s’uneixen en una mateixa textura... macerada per una excel•lent cuina i uns vins d’or negre... i tot a un preu excel.lent. Que us proposem?

  • Conèixer la Numància celtíbera i romana i passejar-nos per castells testimonis de territoris fronterers bandejats en mil batalles i ciutats i viles on el temps es va aturar a l’època medieval.
  • Paisatges naturals indòmits, on arbres mil•lenaris i voltors  regnen damunt de boscos de ribera i pinedes.
  • Si és temporada, possibilitat de fer una sortida a buscar bolets amb un guia expert
Prepareu-vos per viure la tardor en primera persona, caminar per senders on les pedres i l’aigua són actors, meravellar-nos en mil colors de grocs, vermells, taronges... verds, blaus ocres i negre... entrar en castells i viles que va trepitjar el Cid...

Preu per persona del viatge és de 215 €. Inclou l’autocar gran turisme, l’estada a l’Alberge Superior (habitacions de 6 pax amb bany complert), els esmorzars, sopars (29,30,31), l’assegurança de viatge bàsica (accidents, pèrdua maletes, robatori..), els guies de natura i història i l’accés al blog exclusiu del viatge amb tota la informació i la nova samarreta de natura.

Si es vol anar en habitació doble d’hotel (només disposem de 12 places), l’import total del viatge és de 245 €. Individuals: consultar. Opcional (no inclòs en el preu): Assegurança d’anulació del viatge per 11 € més.

Les places son limitades. Si vols vernir al viatge, cal fer immediatament la reserva al 629.04.02.95, i seguidament fer una paga i senyal de 15€ (es pot pagar pel nº compte o a mà) i la resta del pagament ha de fer se abans del 30 d’agost al núm. de compte de Natura 2100 0354 11 0100561863 de la Caixa, indicant el nom i cognoms de la persona/es que vindrà/n al viatge i telèfon.

Entrades populars d'aquest blog

Diversos nuclis urbans del Maresme són potencialment inundables i haurien de disposar de plans d'autoprotecció

Una nova plaga afecta intensament els alzinars i suredes del Maresme

Ens ha deixat el company i amic Didac Rey