Viatge a Doñana.


6è. Viatge de natura, història i paisatge
PARQUE NACIONAL DE DOÑANA
Doñana, El Rocío, Sierra de Grazalema, Càdiz, Sevilla i Còrdova
Pont de l’11 de setembre (6, 7,8, 9,10,11, 12 de setembre de 2009)
Un viatge únic és mereix, també, visitar espais únics i meravellosos, com el Rocío i els nuclis antics de Sevilla, Càdiz i Córdoba. En 7 dies, de diumenge a dissabte, visitarem:

Centres d’Interpretació sobre la fauna i flora del Parc Natural i els seus usos tradicionals de Doñana. I veurem els flamencs, els ànecs, les rapinyaires, els cérvols, els senglars... les llacunes, els boscos, les marismes i les dunes de Doñana.
Visita al Rocío en la seva vessant natural i paisatgística i els extraordinaris nuclis antics de Córdoba, Sevilla i Càdiz.
Visita a la Sierra de Grazalema, terra dels pinsaps i dels roures africans, i de l’espectacular Ruta de los Pueblos Blancos

Condicions del viatge:
L’import per adult és de 400 €, i pels de 12 anys i menors, 350 €. El preu del viatge inclou l’autocar de gran turisme, l’estada 4 nits a l’Alberg del Real del Rocío, dins el Parc Natural de Doñana, i 2 nits a un hotel del casc antic de Córdoba, els esmorzars (7,8,9,10,11 i 12 de setembre) i sopars (dies 6, 7,8,9,10, 11), dossier de la sortida, accés al web amb dades del viatge abans de la sortida, les entrades als espais a visitar, l’assegurança, guia de la sortida i una travessa amb vehicle tot terreny a Doñana.

Per inscriure’s, cal reservar primer al telèfon 629.04.02.95, pagar una reserva i posteriorment fer el pagament a la Caixa al número de compte 2100 4870 33 22 00003214;indicant el nom i cognoms de la persona/es que vindrà/n al viatge i telèfon. Les places són limitades per ordre d’inscripció.

Entrades populars d'aquest blog

Diversos nuclis urbans del Maresme són potencialment inundables i haurien de disposar de plans d'autoprotecció

Una nova plaga afecta intensament els alzinars i suredes del Maresme

Ens ha deixat el company i amic Didac Rey