El 24 posem a proba les ADF i al seu voluntariat

El dia 24 de maig, diumenge, l'organització de la proba internacional d'atletisme de la Challenge (campionat internacional de policies i bombers), que travessarà la major part dels municipis del Maresme, ha demanat a les ADF del Maresme i a la seva Federació participar en l'esmentat esdeveniment. Es tracta d'una activitat molt important pel que fa al ressó local, comarcal, nacional i internacional, ja que a les notes de premsa de la pròpia organització i a la pròpia activitat esmenten a les ADF. El que es tracta ara és de demostrar que tenim una estructura i un equipament humà suficient per atendre una activitat com la Challenge, que voldrà dir que si mai tenim una emergència de gran tamany i durada també hi podrem donar una resposta efectiva.

També hi participaran les ADF del Vallès Oriental i d'altres comarques a través del Secretariat Nacional d'ADF.

Com a agraïment al voluntariat que hi participi, es farà entrega d'una motxila personal amb el logo de les ADF, un servei de càtering i un carnet que permeterà l'accés a centres de rendiment esportiu i altres al propi participant i als seus familiars.

Si hi voleu col.laborar, podeu adreçar-vos al vostre cap operatiu, o bé a l'oficina de la Federació, al 93.750.98.63. No us quedeu a casa! Necessitem la vostra col.laboració.

Podeu consultar més dades al link adjunt.

http://www.ccmaresme.cat/ARXIUS/2009/MARESME2015/CHALLENGE/Mesures_especials_de_circulacio_per_al_24_de_maig.doc
http://www.ccmaresme.cat/ARXIUS/2009/MARESME2015/CHALLENGE/CAMPIONAT_DEL_MON_DE_TRIATLO_DE_POLICIES_I_BOMBERS.doc

Entrades populars d'aquest blog

Diversos nuclis urbans del Maresme són potencialment inundables i haurien de disposar de plans d'autoprotecció

Una nova plaga afecta intensament els alzinars i suredes del Maresme

Ens ha deixat el company i amic Didac Rey