XVIII Trobada del voluntariat de les ADF i entrega dels premis Roure de Plata


La Federació de les ADF del Maresme, i l’ADF Burriac amb col•laboració de l’Ajuntament de Cabrils, han organitzat la ja consolidada XVIII Trobada de les ADF del Maresme celebrada el passat 7 d’abril, al Centre Cívic “La Fàbrica”, on l’acte principal és un esmorzar i l’entrega dels “Premis de Roure de Plata”.

Fotografia Ricard Ramos
L’objectiu de la Trobada és reunir totes les entitats, cossos, autoritats i voluntariat relacionats amb la prevenció i extinció d’incendis per a intercanviar idees, opinions, experiències relacionades amb aquest àmbit.

En la Trobada es vol donar agraïment i reconeixement de les accions que realitzen les ADF en el territori en l’àmbit de la prevenció i extinció d’incendis, aspecte important pel manteniment del nostre espai natural i la protecció de la natura. 

També es vol reconèixer, a través del premi “ Roure de Plata”, la feina tan important que realitzen diferents voluntaris que les ADF presenten, cadascú per diversos motius.

Enguany els guardonats han sigut per la seva dedicació incansable a cadascuna de els seves ADF: Josep Mª Duñó de l’ADF Vilassar de Dalt, David Martin de l’ADF Burriac, Jordi Canals de l’ADF d’Alella, Santiago Campíñez de l’ADF La Conreria, a títol pòstum al Cisco Rovira de l’ADF Serra de Marina i al Pep Servera de l’ADF Teià.

També es vol guardonar a tots els agents i cossos de seguretat i protecció que sempre els trobem quan són necessaris i perquè reconeixen les feines de les ADF com imprescindibles al territori: l’Antoni Bombí, director del Parc Montnegre-Corredor, l’Albert Cervera, Cap de l’Àrea d’Operacions de Bombers de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord i l’Etel Arilla, sots inspectora del GRAF.

Entrades populars d'aquest blog

Diversos nuclis urbans del Maresme són potencialment inundables i haurien de disposar de plans d'autoprotecció

Una nova plaga afecta intensament els alzinars i suredes del Maresme

Ens ha deixat el company i amic Didac Rey