S'entreguen els primers PREMIS ROURE DE PLATA al voluntariat ADF per reconèixer la seva tasca en la prevenció d'incendis i la protecció de la natura

Aquest matí s'ha celebrat la 15ena. Trobada de Voluntaris i Voluntàries de les ADF del Maresme i Sud-Est del Vallès Oriental, a Cabrils, on hem reunit 150 persones; ADF's, Bombers, Agents Rurals, Mossos d'Esquadra, Guardes del Parc Serralada Litoral i de l'Oficina Tècnica de Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona. Ens han acompanyat l'Alcaldessa de Cabrils, Sra. Lina Morales, el Sr. David Ricart, President del Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Sra. Mònica Palacín, Vice-Presidenta del Consell Comarcal del Maresme, el Sr. Xavier Jovés, i el Sr. Joan Aldrufeu, President de la Federació d'ADF del Maresme, a més de diversos regidors i regidores dels Ajuntaments de l'ADF Burriac, organitzadora enguany de la Trobada.

També s'han entregat, per primera vegada, els Premis Roure de Plata al Voluntariat de les nostres ADF, que enguany han mencionat, per la seva trajectoria en la prevenció i extinció d'incendis i la protecció de la Natura als Srs. Artur de Alba, de Vallromanes, Josep Canals, de Vilassar de Dalt, Vicenç Ribas, de Mataró, Fermí Roca, de Dosrius, Didac Rey de Calella i Joan Roig de Sant Cebrià de Valallta. 

El premi honorific Roure de Plata inclou un diploma signat pels presidents dels dos Consells Comarcals i de la Federació ADF Maresme,  i un pin de plata.


Entrades populars d'aquest blog

Diversos nuclis urbans del Maresme són potencialment inundables i haurien de disposar de plans d'autoprotecció

Una nova plaga afecta intensament els alzinars i suredes del Maresme

La FADF Maresme eliminarà les espècies invasores i naturalitzarà el tram final de la riera de Vallalta, al terme municipal de Sant Pol de Mar