Sortida de Cap de Setmana pel voluntariat de les ADF

Desprès d'un estiu intens com el que estem vivim, el proper dissabte, 6 i diumenge, 7 d'octubre, la Federació de les ADF del Maresme, coorganitza una sortida de cap de setmana DESCOBRIM EL PRIORAT.

Concretament, es preveu fer una caminada el dissabte al matí, seguint un dels magnífics senders de les rutes de ferradura de la comarca tarragonina, i a la tarda visitar Scala Dei i el seu entorn.

Al vespre, sopar, allotjament i esmorzar de bufet al reconegut Hotel El Senglar de l'Espluga de Francolí, per, a continuació, el diumenge, anar fins al congost del Fraguerau i caminar per la Vall del Silenci, seguint un dels paratges més atractius del Priorat. El dinar és al poble de Siurana, fent un dinar de tast de la cuina i els vins del país.

I tot a preus adaptats als temps que vivim. Els voluntaris i voluntàries de les ADF i les seves parelles, fills i amics, disposen de descomptes per fer aquesta activitat.

Si voleu més informació, podeu contactar al telèfon de la Federació ADF Maresme, 629.04.02.95.

Entrades populars d'aquest blog

Diversos nuclis urbans del Maresme són potencialment inundables i haurien de disposar de plans d'autoprotecció

Una nova plaga afecta intensament els alzinars i suredes del Maresme

La FADF Maresme eliminarà les espècies invasores i naturalitzarà el tram final de la riera de Vallalta, al terme municipal de Sant Pol de Mar