Caminant cap a una Federació de la Serralada Litoral

S'entendria que nomès defensessim una comarca, quan el nostre territori és un continu de boscos, brolles, prats, conreus i nuclis urbans que van dels rius Mogent i la Tordera al Mar?

Es per això que aquesta Federació d'ADF ha de tenir vocació per convertir-se en els coordinadors  de les ADF i del seu voluntariat a la Serralada Litortal, entre el Maresme i del Vallès Oriental, on el nexe d'unió sigui formar part d'un mateix espai, on convergeixen condicionants ambientals i humans.

Cal cercar acords i punts de trobada amb les ADF veïnes que garanteixin un sistema comú i unes garanties de resultats com les que avui hem assolit 11 ADF del Maresme i del sud del Vallès Oriental. Aprenent mútuament, compartint idees, èxits i si cal, fracassos, per, plegats, anar caminant cap el futur.

Nomès així, assolirem una major qualitat en la defensa de les nostres forests, una prevenció més efectiva, una major i més eficient coordinació dels mitjans humans i materials i, en definitiva, garantir els objectius que individualment i col.lectivament hem definit per les nostres ADF.

Nosaltres no ens amaguem d'on volem anar. Ens voleu acompanyar?

Entrades populars d'aquest blog

Diversos nuclis urbans del Maresme són potencialment inundables i haurien de disposar de plans d'autoprotecció

Una nova plaga afecta intensament els alzinars i suredes del Maresme

Ens ha deixat el company i amic Didac Rey