El voluntariat de les ADF del Maresme i Sud-Est del Vallès Oriental preparats per a la campanya d'incendis 2009


Dijous 11 de juny la Federació ADF Maresme ha convocat per 11è any consecutiu a la reunió de coordinació i preparació de campanya als diferents cossos d'intervenció dels incendis forestals que treballen a l'àmbit del Maresme i el Sud-Est del Vallès Oriental.



Concretament participen a la reunió Bombers, Agents Rurals, Mossos d'Esquadra de les unitat de medi ambient i rurals, guardes del parc natural del Montnegre-Corredor i del parc Serralada Litoral, vigilants i informadors de l'oficina de prevenció d'incendis de la Diputació de Barcelona i les 11 Agrupacions de Defensa Forestal d'aquest territori i la Federació ADF Maresme.



Pel que fa a les ADF, aquestes aportaran 265 voluntaris i voluntàries, 39 vehicles tot terreny, dels quals 26 disposen de kits d'aigua i mitjans d'extinció d'incendis, amb un volum global de 33.000 litres d'aigua, i 11 vehicles de transport. Des de fa cinc anys, tot el voluntariat del Maresme està equipat i format, i funciona amb qualitat professional, fet que ha permès als cossos professionals de tenir confiança amb aquest personal i considerar-lo com una part bàsica de l'operatiu de prevenció i extinció d'incendis forestals en aquest territori.

Entrades populars d'aquest blog

Diversos nuclis urbans del Maresme són potencialment inundables i haurien de disposar de plans d'autoprotecció

Una nova plaga afecta intensament els alzinars i suredes del Maresme

La FADF Maresme eliminarà les espècies invasores i naturalitzarà el tram final de la riera de Vallalta, al terme municipal de Sant Pol de Mar